Η βρώμικη βουτυρόμπαλα του Ελληνικού Κράτους και ο πανίσχυρος Σύνδεσμος των Ελλήνων Σαδιστών-Βιαστών-Εξουσιαστών

Η βρώμικη βουτυρόμπαλα του Ελληνικού Κράτους και ο πανίσχυρος Σύνδεσμος των Ελλήνων Σαδιστών-Βιαστών-Εξουσιαστών: Η διαχρονική ειδική προτίμηση στην ασέλγεια πάνω στην Αναπηρία και ειδικά πάνω στους πλέον αδύναμους να αντιδράσουν, ήτοι στους ψυχικά πάσχοντες και τους νοητικά υστερούντες.

Η Πολιτεία αυτή πρέπει να πέσει. Δεν εξυγιαίνεται. Βαριά εξαρτημένοι Εξουσιαστές-Βιαστές παντού, απ’ άκρη σε άκρη. Λιμασμένοι και λυσσασμένοι, χωμένοι μέχρι τα μπούνια στην κρατική βουτυρόμπαλα, δεν συνειδητοποιούν ούτε τι λένε ούτε τι πράττουν. Ένας κρατικός στρατός από κνώδαλα βροτοφθόρα που, αφού κατανάλωσαν το ζωτικό ελληνικό λίπος, έχουν αρχίσει να τρώνε τις ψυχές και τη διάνοια των Ελλήνων. Πρώτο πιάτο ψυχών στο τραπέζι των λυσσασμένων κανιβάλων οι πλέον αδύναμοι Έλληνες, τα θηράματα της ψυχιατρικής. Αν αυτή είναι η Ελλάδα της Γ΄ Ελληνικής Δημοκρατίας, δεν έχει νόημα καμιά ανακαίνιση και αναβάθμιση σε Δ΄ Ελληνική Δημοκρατία. Καλύτερα να πάμε στο μηδέν, στη στοιχειακή κατάσταση. Αν δεν απαλλαγούμε από τον λυσσασμένο Κρατικό Σύνδεσμο των Ελλήνων Σαδιστών-Βιαστών, δεν έχουμε καμιά ελπίδα να υπάρξουμε στο μέλλον ως Ελληνοπαίδες, ως Ελληνίδες και ως Έλληνες.

Εδώ και δέκα χρόνια, οι κρατικοί εξουσιαστές-βιαστές βιάζουν επιδεικτικά τις ψυχές των Ελλήνων Αναπήρων. Τρώνε, κυριολεκτικά, από τις ψυχές των αυτιστικών, των νοητικά υστερούντων, των πλέον ανήμπορων να αντιδράσουν Ελλήνων. Στις τάξεις του Κρατικού Συνδέσμου Βιαστών βρίσκονται γιατροί, πρωτίστως ψυχίατροι, διοικητικοί, δικαστικοί, πολιτικοί, νομικοί, παρακρατικοί και λιμοκοντόροι διαφόρων ειδών, όλοι λιμάδια του χρήματος, και οι περισσότεροι από αυτούς σαλτιμπάγκοι των κομμάτων βάσεως-εξουσίας.

Το συνδικάτο των εγκληματιών-βιαστών των ελληνικών ψυχών είναι πολιτικό δημιούργημα και πολιτικό εργαλείο. Έχει ως ανάδοχο-πάτρωνα (κοινώς νονό και νταβατζή) το νομοθέτη, και διαρκώς εξοπλίζεται και προστατεύεται νομοθετικά, δια της διεύρυνσης του γραφειοκρατικού πλέγματος και της σύστασης δημοκρατικών μπερντέδων (ανεξάρτητων αρχών, ειδικών σωμάτων, ειδικών επιτροπών, ελεγκτικών οργάνων της διοίκησης, ΝΠΔΔ και ΝΠΙΔ, κ.α.). Στην πράξη πρόκειται για μια σατανική Συνομοσπονδία Εγκληματικών Οργανώσεων τού Κράτους, της οποίας η καφκική πυραμίδα είναι συμπαγής. Κάποιοι λένε ότι έχουμε να κάνουμε με ένα μασονικό οικοδόμημα, στο οποίο η αλληλεγγύη των συμμετεχόντων εξασφαλίζει ασυλία και προστασία στα μέλη του. Λάθος· διότι αν είναι έτσι τότε η Μασονία έχει ξεπέσει, τότε Μασόνοι έχουν γίνει τα “παιδιά του λαού”.

Εν προκειμένω, έχουμε να κάνουμε με κνώδαλα βροτοφθόρα, με αμόρφωτους, με σαπισμένους, διανοητικά και ψυχικά. Έχουμε να κάνουμε με θρασίμια που για μια χούφτα ευρώ ή για ένα οφίκιο τα δίνουνε όλα ενέχυρο. Έχουμε να κάνουμε με μεταβρυκόλακες, με ψυχοβόρους βρυκόλακες που κατανάλωσαν τη βουτυρόμπαλα του κράτους και τυφλωμένοι από την πείνα τους ρίχνονται στις ψυχές των αιτούντων πιστοποίηση της ψυχικής αναπηρίας τους. Ναι, αναφέρομαι στο λεγόμενο ΚΕΠΑ (Κέντρο Πιστοποίησης Αναπηρίας), στο πρώτο μνημονιακό εργοστάσιο κατασκευής μεταβρυκολάκων. Οι γιατροί, και ειδικά οι ψυχίατροι αποδεικνύεται, για μια ακόμα φορά, ότι συνιστούν την κατάλληλη ύλη για την κατασκευή μεταβρυκολάκων, της πιο τρομερής και σατανικής μορφής βρυκολάκων.

Δεν κάνω απόπειρες μυθιστοριογραφίας. Περιγράφω μια πραγματικότητα, όπως ακριβώς είναι. Και την περιγράφω για να γίνει κατανοητή και αντιληπτή, να έρθει στο φως. Οι Μηνύσεις, οι Μηνυτήριες Αναφορές και καταγγελίες πνίγονται στο σκοτάδι της Πυραμίδας του Συνδικάτου των Μεταβρυκολάκων. Εδώ μονάχα το θανατηφόρο φως μπορεί να κάνει τη δουλειά, η ύστατη δύναμη της ψυχής.

Προκαλώ τα αφεντικά και τους προσωπάρχες του Ειδικού Σώματος Ιατρών-Μεταβρυκολάκων, την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τον Πρωθυπουργό, τον Υπουργό Εργασίας, τον Διοικητή του ΕΦΚΑ, τον Πρόεδρο του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, τον Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, τον Πρόεδρο της Ελληνικής Ψυχιατρικής Εταιρείας, τον Συνήγορο του Πολίτη, τον Πρόεδρο της ΕΣΑμεΑ και τις Ομοσπονδίες Αναπήρων που την απαρτίζουν, την Πρόεδρο της Ειδικής Επιτροπής Ελέγχου της Προστασίας των Δικαιωμάτων των Ατόμων με Ψυχικές Διαταραχές, την Εθνική Αρχή Διαφάνειας, την Εθνική Επιτροπή για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου, την Προϊστάμενη της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου και τους Προϊστάμενους της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών και Χαλκίδος· τους προκαλώ να τελειώσουν το ναζιστικό πείραμα με τους ψυχικά πάσχοντες-αναπήρους και να ανοίξουν το μεγάλο Ειδικό Δικαστήριο για τα ΚΕΠΑτζίδικα συστηματικά εγκλήματα κατά της ψυχής της αναπηρίας, και όχι αόριστα κατά της ψυχής της ανθρωπότητας. Τους προκαλώ, βασιζόμενος σε αποδεικτικά στοιχεία που τους έχω χορηγήσει.

Προκαλώ την Κυβέρνηση, τις Εισαγγελικές Αρχές και τους Θεματοφύλακες της Ιατρικής Δεοντολογίας να μαζέψουν το κνώδαλο του Ειδικού Σώματος Ιατρών του ΚΕΠΑ (παιδοψυχίατρο παρακαλώ!), τον αναβαθμισμένο μεταβρυκόλακα της κρατικής ψυχιατρικής που είχε το θράσος να συνυπογράψει κείμενο-επιστολή που απευθύνεται στην πολιτεία και που την καλεί να διαπραγματευτεί επί της απεργίας πείνας του καταδικασθέντος για σειρά εγκλημάτων κατά της ζωής και κατά της ίδιας της πολιτείας γνωστού εκτελεστή της τρομοκρατικής οργάνωσης 17 Νοέμβρη.

Αναφέρομαι στον, γνωστό στο πανελλήνιο, κρατικο-πολιτικό παιδοψυχίατρο, μέλος της λεγόμενης Ειδικής Επιστημονικής Επιτροπής του Υπουργείου Εργασίας, ανώνυμο γιατρό των επιτροπών του ΕΦΚΑ/ΚΕΠΑ, μέλος των Επιτροπών Δειγματοληπτικού Ελέγχου του ΚΕΠΑ, αρχηγό της δικτυωμένης ψυχιατρικής του αυτισμού, πολυθεσίτη και πολυάσχολο της Ειδικής Αγωγής, μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Πειραιά, και δεν ξέρω τι άλλο. Αναφέρομαι στον διακομματικό, αν και φερόμενο ως αριστερό, παιδοψυχίατρο, που μισεί ανωνύμως τους ενήλικες αυτιστικούς και αγαπά επωνύμως τους ενήλικες τρομοκράτες. Αναφέρομαι στον αριστερό παιδοψυχίατρο που έφαγε του σκασμού από τη δεξιά βουτυρόμπαλα της Ειδικής Αγωγής και που επί της “πρώτης φοράς Αριστερά” του δόθηκε η ευκαιρία να εξαργυρώσει και πολιτικά την κατάχρηση της (ανώνυμης-δημοσιονομικής) ψυχιατρικής. Αναφέρομαι στον παιδοψυχίατρο που αρέσκεται να ασελγεί διοικητικο-επιστημονικά, καλυπτόμενος από την ανωνυμία που του προσφέρει ο ΕΦΚΑ, στην ψυχή των ενηλίκων με αυτισμό, και να τους εξαφανίζει. Αναφέρομαι σε εξέχον μέλος της πολιτικής και ιατρικής εγκληματικής οργάνωσης του Κέντρου Πιστοποίησης Αναπηρίας (ΚΕΠΑ) και σε κρατικά προστατευόμενο μεγαλέμπορα (χονδρικής και λιανικής) του ελληνικού αυτισμού.

Προβληματίζομαι με τα φαινόμενα των καιρών, με τους “φίλους” (κεκαλυμμένους εχθρούς) τής Αναπηρίας. Η ΕΣΑμεΑ, ως άλλη Αντίφα, καλούσε τον κόσμο να κατέβει σε διαδήλωση ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη η δίκη των στελεχών της Χρυσής Αυγής, κι ενώ ήσαν σε ισχύ περιοριστικά υγειονομικά μέτρα. Ένας κρατικός παιδοψυχίατρος δίνει αγώνα για το κράτος δικαίου συμπαραστεκόμενος σε έναν απεργό πείνας, καταδικασμένο τρομοκράτη. Την ίδια στιγμή, το πογκρόμ κατά των αναπήρων, και ειδικά κατά των αυτιστικών και των ατόμων με ψυχικές διαταραχές συνεχίζεται εντεινόμενο. Οι δυο παραπάνω “φίλοι” είναι συνέταιροι στο πογκρόμ.

ΩΣ ΕΔΩ. Αν ο παιδοψυχίατρος νιώθει να βρίσκεται ιδεολογικά πιο κοντά στην πολιτική τρομοκρατία, ας φροντίσει ο κ. Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου και οι θεματοφύλακες της Ιατρικής να του εξασφαλίσουν μια θέση στο ίδιο κατάστημα κράτησης με τον αγαπημένο του τρομοκράτη.

Γιώργος Σαρανταυγάς
Πολιτικός Επιστήμων – Διεθνολόγος
Σύζυγος γυναίκας με αυτισμό

Παραπομπές:
1. Κουφοντίνας: Κείμενο – έκκληση δεκάδων γιατρών για να “σωθεί η ζωή του απεργού πείνας” https://www.news247.gr/koinonia/koyfontinas-keimeno-ekklisi-dekadon-giatron-gia-na-sothei-i-zoi-toy-apergoy-peinas.9131256.html
2. Έγγραφο της Ειδικής Επιτροπής ελέγχου της προστασίας των δικαιωμάτων των ατόμων με ψυχικές διαταραχές αναφορικά με την κακοποίηση ατόμων με ψυχικές διαταραχές από τις επιτροπές του Κέντρου Πιστοποίησης Αναπηρίας: https://www.moh.gov.gr/articles/citizen/dikaiwmata-lhptwn-yphresiwn-ygeias/eidikh-epitroph-elegxoy-prostasias-twn-dikaiwmatwn-twn-atomwn-me-psyxikes-diataraxes/5868-ektheseis-porismata?fdl=15072
3. Αναφορά του Ευρωβουλευτή της ΝΔ, κ. Ζαγοράκη, στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, με την οποία γονείς παιδιών με μη αναστρέψιμες αναπηρίες (αυτισμός, εγκεφαλοπάθεια, Σύνδρομο Down, κλπ.) καταγγέλλουν ότι οι επιτροπές ΚΕΠΑ αλλοιώνουν τις παθήσεις των παιδιών τους, μετατρέποντάς τις σε ψυχιατρικές, με σκοπό τον εγκλεισμό τους σε Ψυχιατρεία: https://www.europarl.europa.eu/doceo/document/E-8-2019-000511_EL.html
4. Απάντηση από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή: https://www.europarl.europa.eu/doceo/document/E-8-2019-000511-ASW_EL.html

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑

%d bloggers like this: